• ADRES
  • Muratpaşa Mah 571 Sok No:4 Muratpaşa Antalya
  • Telefon Numarası
  • 0 (850) 307 80 49

SEO NEDIR VE PROFESYONEL SEO ADIMLARI NELERDIR?

Siz hayal edin biz yapalım
Seo Nedir ve Profesyonel Seo Adımları Nelerdir?

Seo Nedir ve Profesyonel Seo Adımları Nelerdir?

Seo Nedir?

Seo bir web sitesinin arama motorları üzerindeki değeridir. Bir web sitesinin seo yapısı ne kadar güçlü ise o web sitesinin arama motorları üzerindeki görünürlüğü o kadar fazladır. Seo çalışması yapılmasının asıl amacı trafik yani müşteridir. Web sitesi ne kadar seo açısından güçlüyse ziyaretçi sayılarıda o kadar fazladır.

Seo Çalışması Nedir ve Nasıl Yapılır?

SEO çalışması proje analizi yapılarak, bireysel veya kurumsal olarak üzeride çalışacak olan projeye uygun anahtar kelimelerin tespiti, negatif yani zararlı anahtar kelimelerin analizi ve uygun kelimeler ile arama motorları üzerinde üst sıralara çıkarmaya yönelik yapılan çalışmadır.

SEO Genel hatlarıyla ikiye ayrılır.

  • İÇ SEO YAPILANDIRMASI
  • DIŞ SEO YAPILANDIRMASI

İÇ SEO NEDİR?

İç SEO, web sitesinin içerisinde yapılan düzenlemeler ve iyileştirmeler aracılığı ile arama motorları kritelerine tam uyum sağlamaya yönelik yapılan çalışmalardır.
İç SEO'da yapılan çalışmalar ve optimizasyonlar ile dış SEO'ya hazırlık sağlanır. Arama motorları botları'nın web sitesini daha temiz okuması ve değer vermesi sağlanır. Aynı zamanda iç seo çalışmaları kullanıcı deneyimi ve kullanıcının ilgisini çekme açısından da önemi büyüktür.

DIŞ SEO NEDİR?

Dış SEO, gerekli optimizasyon ve iç seo çalışmaları tamamlanmış olan web sitelerinin üzerinde yapılan dış çalışmalardır.Bu çalışmalar genel hatlarıyla gerek sosyal medya üzerinden gerekse web sitesine link alımları ile yapılabilir. Dış seo çalışmasında yapılan link alımı ve link mimarisinin kalitesi önemlidir. Bilinçsiz yapılacak seo çalışmaları negatif etki yaratabilir.

PROFESYONEL SEO DANIŞMANLIK HİZMETİ

Dijital Maske olarak bireysel veya kurumsal projelerinizde sizlere profesyonel seo danışmanlığı hizmeti vermekten, bilinirlik veya müşteri potansiyelinizi arttırmaya yardım etmekten memnuniyet duyarız.

Daha detaylı bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.